De waterurn - voor een natuurlijk en geleidelijk afscheid


Het afscheid van een dierbaar persoon roept herinneringen op aan wat was en wat voorbij ging. Na een waardig afscheid in het crematorium staat u daarom voor een moeilijke keuze. Wat doet u met de as?
U kunt de as laten verstrooien op een strooiveld, maar dan is het afscheid kort en definitief. Er is geen eigen plek meer om steun te zoeken of gevoelens te uiten. U kunt de as ook in een urn bewaren, maar dan staat u na verloop van tijd opnieuw voor de vraag: Wat doet u met de as?

De waterurn, een natuurlijk afscheid

De waterurn is een persoonlijk en natuurlijk alternatief voor het strooiveld of de urn. Het biedt de mogelijkheid om de as op een natuurlijke en geleidelijke manier aan de aarde terug te geven. Deze decoratieve en duurzame waterurn kan in elke natuurlijke omgeving worden geplaatst, zowel in een particuliere tuin als op de begraafplaats. Zo creëert u een eigen plek om steun bij te zoeken en om geleidelijk afscheid te kunnen nemen van uw dierbare.

Hoe werkt de waterurn?

De waterurn is een bronzen bol op een buis van ca. anderhalve meter lengte. De bol bestaat uit meerdere compartimenten. In het onderste compartiment kan de as van twee personen worden ingebracht. Door een speciaal doseersysteem wordt deze as door instromend regenwater heel geleidelijk met het water afgevoerd. Het duurt gemiddeld tien jaar voordat de as geheel aan de aarde is afgegeven. Het proces kan in werking worden gezet wanneer u dat wilt en eventueel worden onderbroken om de as van de tweede overledene bij te voegen.

De Waterurn is bij ons verkrijgbaar vanaf € 2100,00.

Voor meer informatie over deze zeer fraaie decoratieve bronzen waterurn kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.


1 2 3
wat is het content nummer ?Array ( [content] => 8 )