Wat is de Bios Urn?

De Bios Urn is een tijdelijk omhulsel om een mooie boom of struik ter herinnering te laten groeien. De voedingsbodem is de crematie-as van een overledene. Hiervoor kan ook as gebruikt worden die al langere tijd bewaard is gebleven. Elke goed groeiende boom of heester kan gebruikt worden om een passende herinnering te creëren.

Waar mag ik de urn begraven?

Er zijn diverse mogelijkheden om de urn te begraven. Zo kunt u denken aan de eigen tuin, de begraafplaats, een herinneringsbos of een natuurbegraafplaats. U dient met de boomkeuze wel rekening te houden met de beschikbare ruimte, zodat deze op elkaar aan sluiten. Zomaar ergens in de natuur plaatsen mag niet!

Hoe werkt het?

De urn wordt gebruiksklaar geleverd. De as gaat in het onderste deel en de zaailing in het bovenste. De urn

wordt ingegraven tot de bovenkant van de aarde van de zaailing. De bodem van het bovenste deel verweekt. De wortels groeien in de as en nemen zo de aanwezige voedingswaarde op. As en zaailing worden één. De Bios Urn is met 7 tot 9 maanden geheel gecomposteerd. De zaailing krijgt de ruimte om uit te groeien tot een mooie en natuurlijke herinnering aan de overledene.

wat is het content nummer ?Array ( [content] => 24 [parent_id] => 9 )